Over SIGRA
SIGRA is het samenwerkingsverband van organisaties en formele netwerken, actief in de gezondheidszorg en welzijn in de regio Groot Amsterdam (65 organisaties, 60.000 medewerkers). SIGRA draagt bij aan de continue verbetering van samenhang, kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg en het welzijn van de burgers in het werkgebied.

De opdracht:
Advies en project management voor de nieuw te ontwikkelen online positionering van SIGRA binnen 6 maanden.
Doel van de opdracht was om de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten. En om middels de nieuwe uitstraling en met name de doorvertaling in Online en Offline middelen, medewerkers, leden en zorginstellingen met elkaar te verbinden.

De oplossing (binnen 6 maanden gerealiseerd):

Stap 1: Samen met het management team en vertegenwoordigers vanuit de organisatie de nieuwe SIGRA identiteit bepaald. Waar staan we nu? Wat willen we voor onze klanten betekenen? Hoe willen wij gezien worden door onze leden? Waar willen we over 3 jaar staan? Waar gaan we ons dan op richten en waarmee moeten we nu stoppen? Etc.

Stap 2: Nieuwe SIGRA huisstijl ontwikkeld, inclusief nieuw logo en nieuwe communicatiemiddelen zoals het 2 x per jaar ontwerpen van de SIGRA Informatief (magazine met een oplage van 2000 stuks).

Stap 3: Nieuwe SIGRA ‘responsive’ website ontworpen en opgeleverd – online platform voor delen (project)kennis.

Stap 4: Overige middelen opgeleverd, zoals bijvoorbeeld de online SIGRA nieuwsbrief en doorvertaling van het online SIGRA platform in een nieuwe ZWPlus website.

Stap 5: Tot op heden, advies m.b.t. online marketing, inclusief inzet van SEA en SEO en beheer van het platform.

Referentie: 

“Bas heeft ons vol enthousiasme begeleid bij de ontwikkeling van onze nieuwe website en huisstijl. Hij is gedurende het hele traject zeer betrokken geweest en heeft er voor gezorgd dat we tijdig en binnen budget een frisse nieuwe website en corporate identity hebben!”
Saskia Schalkwijk, Directeur SIGRA

Hieronder enkele afbeeldingen m.b.t. het SIGRA traject. Laat je inspireren. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Groeten,
Bas Berntsen

Contact opnemen

marketingplan-b2b-advies-interim-bas berntsen

Ontwikkeling huisstijl in halfjaarlijks magazine

 

Nieuwe huisstijl ontwikkelen en doorvertaling in o.a. website, App, en print