Nooit te oud om te leren.

Yes!!! Geslaagd met en dikke vette 8 voor mijn scriptie voor de postdoc opleiding “Digital Marketing Strategy & Leadership”.

Diploma "Digital Strategische Marketing & Leiderschap (post-doc opleiding)

Diploma “Digital Strategische Marketing & Leiderschap (post-doc opleiding)

Ondanks dat ik meer dan 15 ervaring heb en reeds meerdere opleidingen met succes heb afgerond – Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen (Drs.) en NIMA A+B en Bedrijfskunde Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Enschede (Ing.) – ben ik nooit te oud om te leren.

Veel van de inhoud van de opleiding was mij reeds bekend vanuit mijn opleidingen en ervaring, maar een scriptie schrijven specifiek gericht op Digitale Strategie is toch altijd net weer even iets anders. Dit geeft mij weer extra handvatten om samen met mijn opdrachtgevers sneller en doelstreffender te werken.

Ondersteuning nodig bij het maken van marketingplannen en/of de uitvoering daarvan, neem gerust contact met mij op.

Contact opnemen.

Groeten,
Bas Berntsen

Diploma uitreiking "Digital Strategische Marketing & Leiderschap (post-doc opleiding)

Diploma uitreiking “Digital Strategische Marketing & Leiderschap (post-doc opleiding)